Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Erbakan’a ve Şehitlerimize Mevlüt Okuttular

Saadet Partisi Kırıkkale İl Gençlik Kolları, eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ı 9. ölüm yıl dönümünde andı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale İl Gençlik Kolları, eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ı 9. ölüm yıl dönümünde andı.

ERBAKAN’A ve ŞEHİTLERİMİZE MEVLÜT

‘Erbakan Haftası’ kapsamında, Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın Türkiye ve dünyanın pek çok yerinde anıldığını belirten Saadet Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Ulus, şu açıklamayı yaptı: “Bu ülkenin Erbakan Hoca´yı sadece anıp konuşanlara değil, onu anlayanlara ihtiyacı var” dedi. Ulus, “Milli görüşün lideri Necmettin Erbakan hocamızın vefatı, başta Türkiye´de olmak üzere tüm İslam dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Türkiye´de sağcısı solcusu, alevisi sünnisi ile toplumun tüm kesimleri onun vefatından sonra cenaze merasiminde arkasında saf tutmuştur.

MİLLİ GÖRÜŞÜN TEMSİLCİSİ SAADET

Milli görüş hareketinin tek siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi´nin Kırıkkale teşkilatı olarak, Erbakan´ı sevmek ve anmak, onun hayatı boyunca attığı adımları kronolojik sırayla dile getirmek değil, onun fikirlerini anlayarak bugüne uyarlamakla ve davasına sahip çıkıp devam ettirmekle mümkün olacağını özellikle belirtmek istiyoruz. Erbakan Hoca´nın her zaman önem verdiği ve bu yılki temamız olan ´üretim, kalkınma, adil paylaşım´ konularının da ne kadar ehemmiyetli olduğu yaşanan sıkıntılara bakınca anlıyoruz. İslam dünyasının kan ve gözyaşı ile yoğrulduğu bu günlerde Saadet Partisine  ne kadar ihtiyaç olduğu ortadadır. Saadet Partisi olarak, merhum Erbakan hocamızı rahmetle anıyor, anlıyor, davasını sürdürerek, onun siyasi olarak çizdiği hedeflere ulaşmak için var gücümüzle takatimizin sonuna kadar çalışacağız.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x