Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ergün Tekin Erdoğan’a Destek İstiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hayırsever iş insanı Ergün Tekin Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Tekin bir taraftan esnaf ziyaretinde bulunarak, diğer taraftan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istiyor.

HABER: TAHİR ERDEM

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Bahadır Kılıç beraberinde 28.Dönem Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Ergün Tekin ile birlikte Kırıkkale’de esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunarak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

Hayırsever iş insanı Tekin “İl Başkanımız Bahadır Kılıç ile birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı bereketli kazançlar temennisinde bulunup 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanımıza destek istedik. Büyük Türkiye Zaferi için kapı kapı dolaşmaya, gönüllerde buluşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyor, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daha büyük bir destek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu