GündemKırıkkaleManşet

Ermar Market açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de alışveriş sektörünün yeni yüzü Ermar Express Market, düzenlenen törenle ilk şubesini Yeni Mahalle Millet Caddesinde açtı. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışa katılım bir hayli yoğundu.

 

AÇILIŞ İNDİRİMLERİ

İlimizin alışveriş sektörünün yeni yüzü Ermar Express Market açılışında, indirimli özel fiyatlar ve kampanyalar yer aldı. Halkın ihtiyaçlarına cevap verecek reyonların yanı sıra güler yüzlü personeli ile en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen Ermar Market, ilk şubesini açtı.

 

“AMACIMIZ HİZMET ETMEK”

Açılış töreninde konuşma yapan Ermar Market Sahibi Tolga Ersan, “Kırıkkale’mize ve vatandaşlarımıza iyi bir hizmet vermek için ilk şubemizi açtık. Kırıkkale’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Kırıkkale’nin yeni yüzü olmak için çıktığımız hizmet sektöründe daha fazla şubemiz ile ilerleyen yıllarda şubelerimizi arttırmak ve Kırıkkale’mize daha iyi hizmet etmek için çalışacağız”

 

KURTULUŞ ŞUBESİ

Ersan konuşmasının devamında; “Bugün açılışını yaptığımız kurtuluş şubemiz bir çok reyonda hizmet verecek. Şubemizin açılış aşamasında görev alan bütün ekip arkadaşlarıma, ürün tedarikçilerimize ve kuruluş aşamasında çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bizlere sağduyu gösteren apartman sakini ve mahalleli komşularımıza teşekkür ediyor, ilk şubemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Ermar Market’in başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir ise, Ermar Market’in Türkiye’nin her tarafından görmek istediklerini söyledi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılış törenine AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir başta olmak üzere, Kırıkkale’nin tanınmış simaları Ermar Market açılışına katıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu