2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Eski Başkan Koçak CHP Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partili eski Kırıkkale Belediye Başkanı Sahir Koçak Kırıkkale'ye gelerek Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofisinde Partililerle ve vatandaşlarla buluştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partili eski Kırıkkale Belediye Başkanı Sahir Koçak Kırıkkale’ye gelerek Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofisinde Partililerle ve vatandaşlarla buluştu.

KILIÇDAROĞLU’NA OY VERİLMESİNİ İSTEDİ

Uzun bir aradan sonra Kırıkkale’ye gelen ve partileriyle hemşireleri kucaklaşan Sahir Koçak 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimde cumhurbaşkanlığında Kemal Kılıçdaroğlu’na milletvekilliğinde ise Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verilmesini istedi.

14 MAYIS’TA KÖKLÜ DEĞİŞİM YAŞANACAK

Kırıkkale’de yaptığı hizmetlere anlatan Koçak 14 Mayıs sonrası Türkiye’de millet ittifakında köklü bir değişim yaşanacağını adaletin, barışın ,huzurun geleceğini ifade etti .Sahir Koçak’ın konuşma programında CHP milletvekili ve milletvekil adayları Ahmet Önal, Ümit Duman ve Ömer Eldemir başta olmak üzere İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ partiye emek verenler büyük bir ilgi gösterdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x