GündemKırıkkaleManşet

Eski müdür veda etti, yeni müdür başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim İl Müdürlüğünde yaşanan görev değişimi nedeniyle eski Müdür İsmail Çetin görevi yeni müdür Yusuf Tüfekçi’ye teslim etti. Eski Müdür Çetin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden ve Manisa’daki görevinde başarılar dileyen İl Müdürü Tüfekçi, Çetin’e yaprak üzerine altın işlemeli tablo hediye etti.

YEMEK VERİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yaşanan görev değişimi nedeniyle yemek düzenlendi. Programa, kurum ve okul yöneticileri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı. Düzenlenen veda yemeğinde konuşan eski Müdür İsmail Çetin, 4 yıl önce bu ilde göreve başlamıştım. 4 yıl içinde çok şükür hep beraber güzel şeyler yapmaya çalıştık. Devlette iş bitmez. Her yıl yaptığınız çalışmaların üzerine eklemeler yapmalısınız. Dolayısıyla Kırıkkale’de bundan sonra yarım kalan ve gelecek işlerimizi de sayın müdürümüz devralmış oldu. Kendisine kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun temennisinde bulunmak istiyorum. Sizler mesai arkadaşlarım olarak bizlere vermiş olduğunuz desteğin aynısını müdürümüze de yapacağınızdan hiç şüphem yok. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyor ve gönüllerince iyi bir gelecek, sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum” diye konuştu.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATACAĞIZ

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanarak Yusuf Tüfekçi’de göreve başladığı ilk gün eğitim camiasından çok sayıda yönetici ve personel ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kırıkkale´de eğitim adına hep birlikte önemli adımlar atacaklarını kaydeden Tüfekçi, “Bugün anlamlı ve güzel bir gün oldu. Çünkü biz yeni bir göreve, yeni bir mesaiye, yeni bir güne hayırlı bir şekilde başladığımızı düşünüyorum. Rabbim, hem bizlere hem de aramızdan ayrılan müdürümüze bundan sonraki hizmetlerinde yardımcısı olsun. Allah yolunu bahtını açık etsin. İnşallah ilerleyen zaman içerisinde göreceksiniz güzel şeyler yapacağız. Sayın Müdürümüzün güzel hizmetler yaptığını öğrendik. Biz buradaki hizmet bayrağını aldık ve ileriye taşıyacağız. Müdürümüzün ve yapmış olduğu hizmetlerin üstüne koyarak ve onu hayırla yad ederek devam edeceğiz. Gördüğüm kadarıyla Karşımızda güzel bir ekip var. Kırıkkale´de eğitimde bir basamak daha ileri çıkmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah güzel haberler duyuracağız” ifadeleri kullandı. Düzenlenen yemeğin ardından yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, aramızdan ayrılan Çetin’e, Halk Eğitim Merkezi  tarafından özel olarak dizayn edilmiş, yaprak üzerine altın işlemeli tablo hediye etti. Vedalaşma ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından yemek programı sona erdi.

HABER: MERVE ZENGİN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x