Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Esnaf Kefalette Osman Cebeci Güven Tazeledi

Ankara 2. Bölge Başkan Vekili Ahmet Ayda’nın divan başkanlığını yaptığı kongrenin üyeliklerini ise Halil Yenice ve Emrah Uysaler yaptı. Kongrede, gündem maddeleri tek tek okunarak üyelerin oylamasına sunulup kabul edildikten sonra başkanlık seçimine geçildi. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Osman Cebeci güven tazeleyerek, yeniden Başkanlık görevine seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara 2. Bölge Başkan Vekili Ahmet Ayda’nın divan başkanlığını yaptığı kongrenin üyeliklerini ise Halil Yenice ve Emrah Uysaler yaptı.  Kongrede, gündem maddeleri tek tek okunarak üyelerin oylamasına sunulup kabul edildikten sonra başkanlık seçimine geçildi.  Tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Osman Cebeci güven tazeleyerek, yeniden Başkanlık görevine seçildi.

KALDIĞIMIZ HİZMET NOKTASINDAN DEVAM
Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Cebeci, “Genel kurulun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi esnaf teşkilatımıza ve kooperatifimize yakışan bir genel kurul yaptık. Sizlerin düşünceleri bizim için çok önemlidir. Kırıkkale esnaf ve sanatkarları her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Sorumluluğumuz var biliyorum. Bu sorumluluk duygusu içerisinde elimizden geleni yapacağız. En iyi şekilde sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Kooperatif üyelerimizin teveccühü ile tekrar başkanlık görevine layık görüldüm. Yönetim kurulu üyelerimizle bu sorumluluğun bilincinde olup üyelerimize hizmet noktasında kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tekrardan tüm katılımcılara ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Osman Cebeci, Yunus Gümüşsoy, Murat Pehlivanlı, Orhan İba ve Köksal Tonga.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Murat Birdal, Alper Alpaslan, Can Ahmet Uyar, Savaş Olpak ve Behsat Yerlikya.

Denetim Kurulu Asil

Adnan Çatalok ve Faruk Işıkten.

Denetim Kurulu Yedek

Emrah Uysaler ve Serdal Ağırman.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x