Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanlığında Flaş Gelişme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek, genel merkezin isteği doğrultusunda istifa etti.

İSTİFASINI İL BAŞKANINA VERDİ
Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek Cumartesi günü saat 15.00’da istifasını İl Başkanına vererek görevden ayrıldı. Demirdirek 21 Ağustos’ta Genel Merkeze Çağrılmış ve istifası istenilmişti. İl Başkanlığından istifa hakkında bir açıklama yapılmazken, istifaların devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.
21 AĞUSTOS’TA YAZMIŞTIK
Gazetemiz 21 Ağustosta Ak Partide Neler Oluyor başlığı ile “Ak Parti’de hareketlilik başladı. Teşkilatlarda bulunan uyumsuzluklar her geçen gün daha fazla kendini belli ederken 2. İstifa haberi geldi. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş’un istifasının ardından Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek’in istifasının Genel Merkez tarafından istenildiği öğrenildi.” Şeklinde haber yapmış, haber hiçbir kaynak tarafından yalanlanmamıştı.
DEVAM EDECEK Mİ?
Genel Merkez tarafından istifası istenilen Demirdirek’in istifa etmesi ile birlikte kulisler hareketlenirken, istifaların devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Mustafa Ataş’ın açıklamalarının ardından yurt genelinde Ak Parti Teşkilatlarda yenilenmeye giderken, Kırıkkale’de istifaların bununla sınırlı kalmayacağı ve çok daha fazla kişinin istifa edeceği konuşulmaya başlandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x