Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Allah aşkına şu yolu biri yapsın”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesi Sanayi Sitesi giriş kavşağında gün geçmiyor ki bir kaza olmasın. Kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğine bir kez dikkat çeken Keskin Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetim Kurulu Nafi Kalkan “Allah aşkına bir yetkili de çıksın da şu yolda gerekli düzenlemeyi yapsın” diye serzenişte bulundu.

 

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kayseri yol güzergahı üzerinde bulunan ve sık sık kazaların meydana geldiği Keskin Sanayi Sitesi kavşağında gün geçmiyor ki bir kaza yaşanmasın. Neredeyse kazası gün geçmeyen kavşakta bir kazada önceki gün meydana geldi. Kayseri istikametine gitmekte olan bir otomobil ile kavşaktan yola çıkmak isteyen bir otomobilin karıştığı kazada araçta bulunan sürücüler ve yolcular yaralandı. Kazada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, can kaybının olmaması tek teselli kaynağı oldu.

 

YETER ARTIK SESİMİZE KULAK VERİN

Kavşakla ilgili gerekli düzenlemenin yapılması için yetkililere bir kez daha çağrıda bulunan Başkan Nafi Kalkan “Yeter artık Allah aşkına bir yetkili bizim sesimizi duysunda şu kazaların önüne geçecek gerekli düzenlemeyi yapsın. Bu zamana kadar meydana gelen kazalarda harcanan paraların sadece yüzde 10’u ile buraya bir cep yapılabilirdi. Yazık değimli bu bir milli servet, Maddi hasarların yanında birçok insanımızın canı yanıyor. Yetkililerden bura konusunda gerekli çalışma yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu