Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Anaokulu öğrencileri kuşlara yuva yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anaokulu öğrencileri kuşlara yuva yaptı

Beyaz Kelebek Anaokulu öğrencileri, atık malzemelerden yaptıkları kuş yuvalarını, okulun bahçesindeki ağaçlara astı. “Yuvasız Kuş Kalmasın Projesi” kapsamında öğretmen ve aileleriyle çalışma başlatan minik öğrenciler, yaptıkları yuvaları ağaçlara astı.

AĞAÇLARA ASILDI

Çok güzel bir sorumluluk projesi yaptıklarını söyleyen Okul müdürü Hülya Yurtsever, projeyle hayvanlar için farkındalık oluşturmak istediklerini vurguladı. Yurtseven, “Öğrencilerimize, kendi kararlarını verebilen, karar alırken ellerindeki kaynakları kullanabilen, değer yargılarını gözeten, bağımsız davranabilen, kendine güvenli, başkalarının haklarını çiğnemeden ihtiyaçlarını karşılayabilme yetilerini öğretmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz evlerindeki atıl malzemelerden oluşturdukları kuş yuvalarını tamamlayarak bugün okul bahçesindeki ağaçlara astı. Öğrencilerimize bu yaşlarda hayvan sevgisini aşılıyoruz. Bu sevgi ileri ki yaşlarda çok iyi olacak” dedi. Program, öğrencilerin yuvaları ağaçlara asmasıyla son buldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x