Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Av. İzzet Şener son yolculuğuna uğurlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Barosu Kurucu Başkanı Av. İzzet Şener (76) vefat etti. Şener, meslektaşları tarafından adliye önünde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Adliye önünde tören

Naaşı Kırıkkale Adliyesi önüne getirilen, Av. İzzet Şener meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Şener’in oğlu, Av. Muzaffer Şener, babasının mesleğini miras bıraktığını ifade etti. Güçlükle konuşan Şener, babasını yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür etti.

Yeri doldurulamayacak bir insandı

Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, ise Şener’in herkes tarafından sevilen biri olduğunu ifade ederek, “Çok değerli ağabeyimizi kaybettiğimiz için üzgünüz. Kırıkkale Barosu’nun ilk başkanı olarak baromuza ve mesleğimize büyük katkıları olan çok saygın bir ağabeyimizdi. Beyefendi kişiliğiyle hepimizin gönlünde taht kurmuş güzel bir insandı. Yeri doldurulamayacak bir ağabeyimizdi. Herkesi başısoğalsun” diye konuştu.

Harp okulu mezunuydu

Şener’in naaşı Kırıkkale Adliyesi önünde yapılan törenin ardından Nokta Camii’ne götürüldü. Burada kılınan Cenaze Namazı’nın ardından Yenimahalle Mezarlığı’na defnedildi. Av. Şener’in Harp Okulu Mezunu olduğu, ancak daha sonra avukatlık mesleğini tercih ettiği öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu