Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Aybimaş ve CCS Petrol Ortak Oldu

Alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Aybimaş AVM ile CCS Petrol arasında ortak anlaşma gerçekleştirildi. Ramazan Ayan ve Alparslan Çeribaş arasında imzalanan protokol kapsamında önemli çalışmalar yapılacağı vurgulandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Aybimaş AVM ile CCS Petrol arasında ortak anlaşma gerçekleştirildi. Ramazan Ayan ve Alparslan Çeribaş arasında imzalanan protokol kapsamında önemli çalışmalar yapılacağı vurgulandı.

KIRIKKALE’NİN 2 FİRMASI ORTAK OLDU
Kırıkkale’nin Türkiye genelinde dalga dalga büyüyen Alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında
yer alan Aybimaş AVM ile yine Kırıkkale’nin seçkin firmalarından CCS Petrol arasında ortak anlaşması yapıldı. Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan ve CSS Petrol Yönetim Kurulu Başkanı  Alparslan Çeribaş arasında imzalanan protokol kapsamında önemli çalışmalar yapılacağı dile getirildi.

10 İSTASYON YÜZDE 50 ORTAKLIK
Uzun süredir görüşme halinde olan anlaşma nihayet tarafların  onayı ile yürürlüğe girdi. Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan ve CCS Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Çeribaş arasında ortaklık protokolü gerçekleştirildi. Uzun yıllar alışveriş sektöründe hizmet gösteren Aybimaş, CCS Pertol ile anlaşma gereği mevcutta bulunan ve yeni açılacak olan toplamda 10 akaryakıt istasyonuna yüzde 50 ortak oldu. Ayan ve Çeribaş arasında imzalanan protokol kapsamında önemli çalışmalar yapılacağı vurgulandı. Çeribaş, anlaşmanın hayırlı olması dile getirildi.

KIRIKKALE’NİN BAYRAĞINI ÜLKE GENELİNDE DALGALANDIRACAĞIZ

Ayan ise, petrol üzerine Kırıkkale ve Ankara’da yatırımlarının artarak devam edeceğini dile getirdi. Alışveriş sektöründe sürdürdükleri başarılı çalışmayı akaryakıt sektöründe de sergileyeceklerini vurgulayan Başkan  Ayan, “Bu istasyonlarımızda hem istihdam alanında hem de diğer alanda ciddi çalışmalarımız olacak. Türkiye genelinde Kırıkkale bayrağını dalgalandırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x