Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
3. Sayfa

Bağ evindeki olayın şüphelisi komşusu çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de komşusunun bağ evinde hırsızlık yaptıktan sonra kundaklayarak ateşe veren şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale merkeze bağlı Çullu Mahallesi’nde M.A isimli şahsın bağ evinden hırsızlık yapıldığı ve evin kundaklanması üzerine jandarmaya haber verildi.

Bağ evinde inceleme yapan jandarma ekipleri, evdeki bazı eşyalar ile tarım aletlerinin çalındığını ve evin hırsızlık sonrası kundaklandığını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, hırsızlık olayını M.A’nın komşusunun gerçekleştirdiğini ve olay sonrası da evi ateşe vererek, çaldığı malzemeleri iki şüpheli ile satmak için bir araçla götürüldüğünü tespit etti.

Jandarma ekipleri bağ evinden hırsızlık ve kundaklama olayının şüphelisi ile işbirlikçileri yakalayarak gözaltına aldı. İşbirlikçi iki kişi jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A’nın bağ evi komşusu ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan malzemeler de sahibine teslim edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu