Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÇARŞI CAMİİ SENEYE İBADETE AÇILACAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nokta ve Nur Camii’nden sonra Kırıkkale’nin en büyük camisi olma özelliğine sahip Çarşı Camii inşaatı hızla yükseliyor. Geçtiğimiz yıl arsası konusunda pürüzleri çözülen camiinin inşaatında sona yaklaşıldı.
 
KIRIKKALE EN ESKİ CAMİSİYDİ
Kırıkkale’nin en eski camisi olma özeliğine sahip çarşı camisi yıpranması ve kullanışsız hale gelmesi nedeniyle geçtiğimiz yılsonunda yıkılarak yerine yenisi yapılmak üzere inşaatına başlandı. Arsası konusunda uzun yıllar pürüz yaşandığı için gecikmelide olsa yapımına başlanan caminin inşaatında sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı bitmek üzere olan caminin minareleri tamamlandı. Cami bölgeye güzel bir görünüm katacak
HIZLA YÜKSELİYOR
Eskisi yaklaşık 50 yıl önce yapılan çarşı camii Nokta ve Nur camiinden sonra Kırıkkale’nin en büyük ve en modern camisi olacak. İki normal ve iki adette küçük minaresi ve mimari yapısıyla bölgeye güzel bir görünüm kazandırması beklenen camii hiçbir yardım alınmadan yapılıyor.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x