Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Çiftçi Artan Maliyetler Baş Edemiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı Ömer Eldemir, çiftçinin kuraklıkla ve artan maliyetle baş edemez durama geldiğini söyledi.

HABER: TAHİR ERDEM 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Ömer Eldemir, ilçe ilçe , köy köy gezerek ‘Millet İttifakı’ adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partisinin milletvekili adaylarına oy istiyor.

Burada bulunan esnaf ve vatandaşla bir araya gelen CHP’li Eldemir, partisinin seçim beyannamesini anlatarak, 15 Mayıs sabahı halkın rahat bir nefes alacağını söyledi.

İlçede bulunan bir çiftçi ile bir araya gelen Eldemir, “Çiftçimiz kuraklıkla, artan maliyetlerle baş edemez durumda. Ülkece açlığa mahkum olmayacağız. İktidarımızda öncelik tarımsal kalkınma olacak. Bir çiftçi çocuğu olarak sizlere söz veriyorum’ dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu