Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Çipli Kimlik için hafta sonu mesaisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz yıl pilot il olarak Kırıkkale’de başlanan Çipli Yeni Kimlik Kartlarına yoğun ilginin olmasının ardından Kırıkkale Valiliği il ve ilçe Nüfus Müdürlüklerinin fazla mesai yapacağını açıkladı.

 

HAFTA İÇİ 19:00’A KADAR

Kırıkkale Valiliği geçtiğimiz yıl dağıtımına Kırıkkale’de başlanılan Çipli Yeni Kimlik Kartlarına vatandaşın yoğun ilgi göstermesinin ardından fazla mesai açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada yoğun ilginin azalması ve başvuruların hızlı bir şekilde ilerlemesi için il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin hafta içi ve hafta sonu mesai yapacakları belirtildi. Hafta sonu nüfus müdürlükleri sabah 09:00- 17:00 saatleri arasında mesai yapacak. Kırıkkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şu şekilde; “Kimlik kartı başvurularındaki yoğunluğun azaltılması ve başvuruların hızlı bir şekilde karşılanması amacıyla İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri hafta içi saat 19:00’a kadar, Cumartesi ve Pazar günlerinde ise 09:00-17:00 saatleri arasında başvuru almaya devam edecektir”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x