Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi yayımlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi yayımlandı. Buna göre Bahşılı, Çelebi ve Delice kaymakamları başka bir göreve atandı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının ardından Resmi gazetede yayımlanan kararnameye göre vali yardımcılıkları ve ilçe kaymakamlıklarında değişiklikler yaşandı. Buna göre Bahşılı, Çelebi ve Delice kaymakamları başka bir göreve atandı.

Vali yardımcılıklarında da değişiklikler yaşandı. Kırıkkale Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu Hatay Vali Yardımcılığına, Bahşılı Kaymakamı Osman Beyazyıldız Ankara Vali Yardımcılığına, Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan Kırıkkale Vali Yardımcılığına, Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran Kırıkkale Vali Yardımcılığına atandı.

Çelebi Kaymakamı Mehmet Soylu, Gaziantep Islahiye Kaymakamlığına, Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz Kars Arpaçay Kaymakamlığına atandı. Atamaların ardından boşalan ilçe kaymakamlıklarına ise atama yapılmadığı gözlendi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu