Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Faruk Koca kimdir? MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Koca’nın özgeçmişi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e attığı yumruk sonrası kim olduğu merak ediliyor. İnternette aranan Koca’nın kim olduğu kamuoyunca merak ediliyor.

FARUK KOCA HAKKINDA BİLGİLER

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı. Bu gelişmenin ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakkındaki bilgiler araştırma konusu oldu. Peki, Faruk Koca kimdir? MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e sahanın içinde yumruk attı. İşte, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakkında bilgiler.

MKE KULÜP BAŞKANI FARUK KOCA KİMDİR?

Faruk Koca 1964 yılında Ankara’nın Bala ilçesinde dünyaya geldi. Lise mezunu olan Faruk Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde XXII. ve XXIII. Dönem Ankara Milletvekilli olarak görev aldı. Evli ve dört çocuk babası olan Koca, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı olarak görev alıyor

2021 yılında Ankaragücü’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda 1058 oyun 802’sini alan Faruk Koca, başkanlığa seçildi.

HAKEME YUMRUK OLAYI İLE GÜNDEM OLDU

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor’u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler’e yumruk attı. Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu