GündemKırıkkaleManşetSpor

Galibiyet Serisini Devam Ettireceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, Sivas Emniyetgücüspor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hız vermeden yapılan antrenmanlarda Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir hücuma ağırlık verdi.

 

ANTREMANLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Türk Metal Kırıkkalespor, Sivas Emniyetgücüspor hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Tesiste yapılan idmanı yakından takip eden teknik hoca oyuncularına daha taktik, baskılı ve hücum yöneliğinde antrenman yaptırdı. Sivas Emniyetgücü’nün provasını yapan Kırmızı Lacivertli ekibimiz 3 puan ve liderliği korumak için sıkı çalıştığı gözlendi. Gerçekleştirilen idmanda ise teknik kadro ve oyuncuların neşeli ve azimli oldukları gözlere çarptı.

 

LİDERLİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor Teknik Hocası Hasan Erkin Şimşir, “Geçen hafta oynanan deplasman maçından yine 3 puan alarak evimize döndük. Biz her zaman üst üstüne koyduğumuz çalışmalarla daha iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki hafta içerde oynanacak bir maçımız var ve bu maç bizim için çok önemli, bunun için oyuncularıma daha taktik ve hücum yönelik antrenman yaptırıyorum. Biz iyi bir kadro ve ekibe sahibiz. Bunun için bu hafta evimizde oynayacağımız maça çok iyi çıkıp ve 3 puan alıp liderliğimizi korumalıyız” dedi.

 

GÜVENİNİZİ SARSMAYACAĞIZ

Türk Metal Kırıkkalespor Kaptanı Uğur Kütük, Sivas Emniyetgücüspor maçı öncesi, “Yine bir deplasman maçından evimize galibiyetle döndük ama yine de bu bizi yetmiyor her gün üst üstüne koyduğumuz çalışmalarımızla arkadaşlarım ve ben Sivas Emniyetgücüspor maçına taraftarımızın ve teknik heyetimizin güveni ve inancı ile çıkıp yine galibiyet alıp liderliğimizi korumak istiyoruz. Şuan Allaha şükür ki moralimiz ve öz güvenimiz çok yüksek. Taraftarımız ve teknik heyetimiz bizlere çok güveniyor, yine onların güvenini sarsmadan sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

 

Haber:Foto: Mehmet Akif Köksal

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu