GündemManşet

‘Gözde bir kent haline getireceğiz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında Belediye personelini ziyaret etti. Saygılı, seçimlerin hayırlar getirmesini dileyerek, işçi ve memurlar ile tek tek tokalaştı
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, ilk olarak Kırıkkale Belediyesi binasında çalışan personel ile selamlaştı. Ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, garaj amirliği, Öz kartallar personeli, hayvan barınağı ve kesimhane personelini ziyaret etti. Saygılı, ziyaretlerde, AK Parti’nin adaylarının hepsi hizmette talip olmak için aday olduğunu ifade ederek, Hizmeti en iyi şekilde nasıl yapılacak diye gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.
MEMLEKETE SAHİP ÇIKMA SEÇİMİDİR
Saygılı, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de bizler de gecemizi gündüzümüze katacağız, seçimden sonra emanet bize verilirse biz elimizden geleni yapacağız. 30 Mart’a kadar bütün gayretimizi göstermeliyiz, girmediğimiz ev sokak, cadde kalmayacak. Bu seçim yerel seçim olmaktan çıktı, yapılacak seçim AK Parti’ye ve memlekete sahip olma seçimidir” seklinde konuştu
GÜÇLÜ ÜLKEYİZ
Güçlü bir ülke olmayı istemeyenler olduğunu belirten Saygılı, “Müslümanların örnek ülkesi Türkiye örnek lideri ise Recep Tayip Erdoğan bu birlikteliği istemeyenler var. Bu yüzden oyunlar oynamaya çalışılıyor vatandaş her şeyin farkında. Hayırlı dualar alıyoruz ülke ne kadar iyi olursa hepimiz o kadar iyi oluruz. Projelerimiz ile Kırıkkale’yi gözde bir kent haline getireceğiz”
EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ
AK Parti olarak her zaman yapılacak işleri projelerine aldıklarını belirten Saygılı, “AK Parti her zaman hizmete taliptir. Hiçbir zaman boş vaatler vermez. Yapıla bilir projeler çıkarıyoruz, çalışmalarımız artarak devam ediyor. Kırıkkale tarihinde yerel seçimlerde alınabilecek en yüksek oyu alacağız” diye konuştu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Başa dön tuşu