Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İkbal Gürpınar, öğrencilerle birlikte eski günlerini yad etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren hemşerimiz ünlü sunucu İkbal Gürpınar, geçtiğimiz gün okuduğu İmam Hatip Lisesi´ne gelerek öğrencilik yıllarına geri döndü. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Gürpınar, öğrencilerle birlikte selfie (özçekim) yaptı.

 

ÖZTÜRK VE DEMİR’E ZİYARET

Hemşerimiz ünlü sunucu İkbal Gürpınar,  ziyaretleri kapsamında AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’in seçim bürolarını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından ise geçmiş yıllarda eğitim gördüğü İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Gürpınar, sınıfları gezerek öğrencilerle selfi çekindi. Daha sonra öğrencilere çeşitli nasihatlarda bulunan Gürpınar, konuşmasında sık sık eski günlerini yad etti.

 

ABLAMIN ESKİLERİYLE BÜYÜDÜM

Gürpınar, “Okumak güzel bir şey. Her şey okumakla başlar. Geleceğiniz için okuyun. Ben bu seviyeye gelene kadar çok çalıştım. Allaha şükür emeğimin karşılığını aldım” dedi. Çocukluk günlerini anlatan Gürpınar´ın o günlerde en mutlu olduğu şeyin kendisine yeni elbiseler alınması olduğunu söyledi. Gürpınar, “Ben hep ablamın eskileriyle büyüdüm, yeni bir şey alındığını pek hatırlamıyorum. Abimin sünnetinde beyaz bir tuvalet giymiştim, benim için alınmıştı.”

 

ÇOK OYUNCAĞIM OLMADI

“Şimdiki çocukların bir sürü elbisesi var, hala dolabı açıp giyecek bir şey bulamıyorum diyebiliyorlar.  Hiç rugan pabucum,  çok oyuncağım olmadı. Bir kere 2,5 liraya bir bebek almıştım. Dayımın kızının eskileriyle büyüdük. Onlar yurtdışında yaşıyorlardı. Küçük bebek evleri gardıropları vardı, çok imrenirdim. Ama anneannem bize bez bebek dikerdi dantel örmeyi öğrendim, o bebeğin dışında bana ait hiçbir oyuncağım olmadı.”diyerek anlattı.

 

ŞAN ŞÖHRET GELİP GEÇİCİ

Gürpınar ,“Televizyonda çalıştığım dönemde birden bire işsiz kaldım. Pek çok takipçim vardı.  Evime mektuplar hediyeler gelirdi. TRT´den işten çıkarıldığımda her şeyin ye kürküm ye olduğunu öğrendim. Şan, şöhret gelip geçici televizyonlarda olduğun için seni seviyorlardı. İşte o yokluk döneminde hem parasal yokluk hem de çevremdeki insanların çil yavrusu gibi dağılması bana çok şey öğretti. Çok ağır bir yüzleşmeydi. Ama Yüce Rabbime teşekkür ediyorum. O zaman bir elek alıyorsun hiç ummadığım insanlar üstte kaldı ummadıklarım da elenip gitti.” diyerek yaşadıklarını paylaştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu