Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

İl Sağlık Müdürü Ağırtaş, Aile Sağlığı Merkezlerini Ziyaret Etti

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş, sırası ile Yenimahalle, Yaylacık, Çalılıöz Seyrantepe ile Hürriyet Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan doktor, hemşire ve personelleri ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş, sırası ile Yenimahalle, Yaylacık, Çalılıöz Seyrantepe ile Hürriyet Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan doktor, hemşire ve personelleri ziyaret etti.

AİLE HEKİMLERİ İLE BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

İl Sağlık Müdürü Ağırtaş, Aile Sağlığı Merkezlerini Ziyaret Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleriİlk olarak Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Ağırtaş, burada aile hekimleri Dr. Filiz Öztürk Örsdemir ve Dr. Murat Çağan’dan çalışmaları ve Aile Sağlığı Merkezi’nin fiziki durumu hakkında bilgiler alarak istek ve taleplerini sordu. Yaklaşık yarım saat süren görüşmelerde aile hekimleri kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Ağırtaş, daha sonra Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi’ne geçerek binanın toplantı salonunda aile hekimleri ile bir araya geldi. Vatandaşların iş ve işlemlerin aksatılmadan yapıldığı ziyarette aile hekimleri Dr. Yusuf Güler, Dr. Ömer Salar, Dr. Gürbüz Akçi, Dr. Abdullah Köksal ve Dr. Mustafa Arıkan Sivaslıoğlu ile yaptıkları görüşmede aşılama hizmetlerinin gidişatını, bu yönde herhangi bir sıkıntı ve sorun olup olmadığını ve vatandaşların aşılamaya olan taleplerinin hangi yönde olduğu gibi konularda Ağırtaş ile bilgi alışverişinde bulundular.

“VATANDAŞLARDAN AŞILAMAYA YOĞUN TALEP VAR”

Ağırtaş’ın bir sonraki ziyaret durağı Çalılıöz Mahallesinde bulunan Seyrantepe Aile Sağlığı Merkezi oldu. Aile hekimlerine 2020 yılında teslim edilerek bölge halkına hizmet vermeye başlayan binayı gezen Ağırtaş, aile hekimi Dr. Orhan Sarıkaya ile görüşerek korona virüs aşılamasının tüm aile sağlığı merkezlerinde olduğu gibi burada da devam ettiğini, vatandaşların aşı olmak için kendilerine yoğun talepleri olduğunu ifade etti. Daha sonra Hürriyet Aile Sağlığı Merkezi’ne geçen Ağırtaş, burada aile hekimleri Dr. Yalçın Şengül, Dr. İhsan Delice, Dr. Osman Deniz, Dr. Yusuf Akay, Uzm. Dr. Luai Ahmad Bulat ve Dr. Yakup Çelik ile görüşerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

“HAFTA SONU DA AŞILAMA YAPILIYOR”

Aşılama konusunda bilgiler veren Ağırtaş, Sağlık Bakanlığı’nın öncelikli risk grubundaki ileri yaşlı kişilerin korana virüs aşısı için randevu almaları gerektiğini aksi taktirde aşılama yapılamayacağını ifade etti. 65 yaş üstü vatandaşların Merkezi Hekim Randevu Sistemi, e-Nabız mobil uygulaması ve Alo 182 hattı üzerinden aşı randevusunu alarak ilgili Aile Sağlığı Merkezleri ve hastanelerde aşılarını yaptırabileceklerin ifade eden Ağırtaş, çeşitli nedenlerden dolayı hafta içi randevu alamayan vatandaşların hafta sonu da Yüksek İhtisas Hastanesi’nden randevu alarak aşılarını rahatlıkla yaptırabileceklerini vurguladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x