Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İnfaz koruma memurları şehit, gazi ailelerinin yanında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İnfaz koruma memurları şehit, gazi ailelerinin yanında

Kırıkkale İli Keskin İlçesi T Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Koruma Memurları ( Gardiyan) tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini, Dernek Üyeleri ile beraber de Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ettiler.

 

UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ

Derneğin faaliyetleri ve Şehitlik hakkında misafirlerini bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal ziyaretlerinden ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Düzenlenen ziyarette Keskin T Tipi Cezaevi Müdür Yardımcısı Selma Yılmaz “Ülkemizi ve Bayrağımızı korumak için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve bedenlerini feda ederek Gazi olan Kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Canla başla görevlerini yerine getirmekte iken Asker, Polis, İnfaz ve Koruma Memuru ve bütün Şehitlerimizi ziyaretlerimiz vesilesi ile bir kez daha anıyoruz. Ruhları Şad olsun. Şehitlerimizin emanetlerine ve Gazilerimize hizmet eden Dernek yönetimine de başarılar diliyor, Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyoruz. Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi Personeli olarak Şehitlerimizin ailelerinin ve Gazilerimizin her zaman yanındayız, bizleri kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x