Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

İşçiler ünvan ve tezgah derecesi için sınava girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE Silah Fabrikası işçileri Türk Metal Sendikası’nın girişimleri ile açılan ünvan ve tezgah dereceleri için sınava girdi.

140 ÜYE BAŞVURDU
Sendikadan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubemize bağlı iş yerlerimiz Mke Silah Fabrikası calışan üyelerimizin yıllardır açılmayan Ünvan ve Tezgah Dereceleri Kırıkkale Şube Başkanımız Mürsel Öcal ve iş yeri temsilcilerimizin yoğun çalışmaları neticesinde 116 adet ünvan ve tezgah derecesi açıldı. 116 ünvan ve tezgan derecesine müracat eden 140 üyemiz 13 Aralık 2014 cumartesi günü silah fabrikası yemekhanesinde sınava tabi tutuldu” denildi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK
Şube Başkanı Mürsel öcal ise, “Yıllardır açılmayan dereceleri taşın altına elimizi koyarak açtık.  üyelerimizin yıllardır mağdur edilmesini yoğun çalışmalarımız neticesinde bir nebzede olsa gidermenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu