Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

KALE DAĞCILIK BAŞARI KAZANIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcularından Fatma Ölmez, Kağan Barkın Sert, Şinasi Şaşmaz ve Kulüp Başkanı Ziya Korkmaz geçtiğimiz yıl başladıkları Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 7 modülü olan 1.Yaz Dağcılık 2.Kış dağcılık 3.Tek ip boyu 4.Çok ip boyu 5.Buz 6.Alpin 7.Yaz arama kurtarma eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

HABER: YELİZ ERDEM

HAK KAZANMIŞLARDIR

Gerçekleşen eğitimlerde Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporculardan Fatma Ölmez cumhuriyetimizin 100.yılında eğitimleri bitiren ilk kadın Sporcu oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ziya Korkmaz “Bu spora başlayacak tüm kadın Sporcularımıza cesaret ve ilham vermiştir. Sporcularımız aynı zamanda Yaz ve Kış yürüyüş Lideri olmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımız antrenörlük eğitimlerine de başvurarak Kale Dağcılık Spor kulübünü ve Kırıkkale’yi daha yüksek zirvelere çıkarmayı amaçlamaktadırlar. Antrenörlük yolundaki tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Kulübümüzde eğitim faaliyetlerine öncülük eden ve genç sporcularımızın önünü açan kurucu sporcumuz ve Yürüyüş liderimiz Adil Aytekin’e ve Sinan Akdemir’e de ayrıca teşekkür ederiz. Kale Dağcılık Spor kulübü olarak Dağcılık sporumuzun Kırıkkale’de yaygınlaşması için elimizden gelen çapayı göstermeye devam ediyoruz.2023 yılında 11 üyemiz eğitimlere başlamıştır. Dünyanın ve Türkiye’nin en yüksek zirvelerinde buluşmak dileğiyle” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu