Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKeskinManşet

KaleGaz Kırıkkale’ye değer katıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KaleGaz Turistik Dinlenme Tesisleri düzenlenen görkemli tören ile hizmete açıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, tesisin Kırıkkale ve Keskin’e büyük değerler katacağını ifade etti. Açılış töreni tam anlamıyla Kırıkkalelileri bir araya getirdi.  

ÜST DÜZEY KATILIM

Keskin İlçesi girişinde yapımı biten Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın yanı sıra; AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Vali Ali Kolat, Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Saygılı, İş Adamları, İl Yöneticileri, siyasi parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘KIRIKKALE VE KESKİN İÇİN…’

Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisi açılışında Mehter Takımı katılanlara güzel anlar yaşatırken, Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisi önünde açılışa katılmak için uzun araç kuyrukları oldu. Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisi açılışında ilk konuşmayı Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan yaptı. Ilıcan konuşmasında şunları söyledi; “Bize göre güzel gelen bu dinlenme tesisi Kırıkkale ve Keskin İlçemiz için hizmete girdi. Açılışımıza katılan başta Başbakan Yardımcım Beşir Atalay’a, Valimiz Ali Kolat’a ve katılan tüm herkese teşekkür ederim” dedi.

GÜZERGAHTAKİ TEK TESİS

Ilıcan’dan sonra konuşma yapan Keskin İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan ise Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisinin güzel bir tesis olduğunu söyledi. Hizmete giren Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisinin sadece Ankara – Kayseri karayolu üzerinde bulunan bir tesis olmadığını belirten Özcan, Kalegaz Turistik Dinlenme tesisinin çok yönlü bir tesis olduğunu ve hem Kırıkkale’ye hem de Keskin ilçesine güzel hizmetler yapacağını ifade etti. Başbakan Yardımcısı Atalay, Başkanlığında oluşturulan Keskin Platformuna da değinen Özer, Keskin Platformunun Keskin ilçesine büyük katkılarının olduğunu ve katkılarına devam ettiğini söyledi.

İLÇEYE DEĞER KATACAK

Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisinin açılışında son konuşmayı Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay yaptı. Kendisi için çok mutlu bir gün olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Atalay, Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisinin Keskin ilçesinde açılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Kalegaz Turistik Dinlenme Tesisini gezdiğini belirten Atalay, tesisin tamamını gezerek hem Kırıkkale’ye hem de Keskin İlçeisine faydalı bir tesis olduğunu, güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi ve Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ilıcan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Tesisin gelişmeye açık olduğunu ifade eden Atalay, öğrenciye yönelik hizmet alanları olan bir tesis olduğunu belirtti.

‘PLATFORM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR’

Atalay, “Keskin’de tesis olmadığından, bu açığı kapatacak bir tesis. Öğrenciye yönelik hizmetlerin olmasından dolayı gelişeceğine inandığım bir tesis” dedi. Keskin Platformu çalışmalarından ve devletin yaptığı hizmetlerden bahseden Atalay, “Keskin Platformu çalışmaları devam ediyor. Keskinimizi geliştirmek için hep birlikte çalışmaktayız. Bizde elimizden gelen desteği sağlamak için gerekli çalışmaları yapıyoruz fakat, devletin yapacağı hizmetler belli. Devlet hizmet olarak, yolları yaptı, sağlık konusunda her türlü hizmeti yaptı. Keskinin gelişmesi birazda Keskinlilerimize bağlı. Vatandaşımızda bu hizmet taşının altına elini koymalı” diye konuştu.

‘SILAMA SAHİP ÇIKIYORUM’

Türk Milletinin Sılasına değer verdiğini belirten Atalay, “Ben sılama sahip çıkıyorum ve değer veriyorum. Hep birlikte sılamıza sahip çıkalım ve geliştirim güzelleştirelim” dedi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı açılış için dua etti. Başbakan Yardımcısı Atalay, Vali Kolat, Milletvekili can, İl Emniyet Müdürü Kartal, Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ilıcan, açılış kurdelesini keserek, Kırıkkale’ye ve Keskin İlçesine hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kurdele kesiminden sonra Başbakan Yardımcısı Atalay, Vali Kolat, Milletvekili can, İl Emniyet Müdürü Kartal ve tüm katılımcılar tesisi gezerek, Ilıcan’dan tesis hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu