Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kazmacada Hıdrelleze katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Hıdırellez kutlaması yapan Kazmaca Köyü’ne giderek Hıdırellez kutlamalarına katıldılar.

 

ŞÜKÜR DUASI YAPILDI

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz kağan Köksal, Kazmaca Köyü sakinler taarfından Hıdırellez kutlamalarına davet edildiler. Köy meydanında yapılan kutlama programında piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Akçay ve Köksal, vatandaşlarla sohbet ettiler. Akçay ve Köksal ayrıca bu yıl yağışın bol olması nedeniyle köylülerle birlikte şükür duası yaptılar.

 

KIZILDERE VE KARACALI KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ

Kazmaca Köyü dönüşünde Kızıldere ve Karacalı Köylerini de ziyaret eden Akçay ve Köksal burada da muhtarlarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Köylerin sıkıntılarını dinleyen Köksal köylerde yaşanan en büyük sorunun yol olduğunu değinerek, 2Köy yollarının en kısa zamanda asfaltlanacağının müjdesini verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu