Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Keçili köyü kapsama alanı dışında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cep telefonlarının çekmediği Keçili Köyünde köylüler isyan etti. Haberleşmeden mahrum kaldıklarını söyleyen Keçililer cep telefonlarını yakacaklarını söylediler.

 

KM’LERCE YÜRÜYORLAR

21’inci yüzyılda yaşadığımız dönemlerde insanların en önemli aracı haline gelen teknoloji ve haberleşme araçları Keçili Köyünde faaliyet gösteremiyor. Özellikle son yılların en önemli haberleşme aracı haline gelen cep telefonları Keçili Köyünde çekmiyor. Tüm operatör şirketlerinin istasyonunun bulunmaması köylüleri çileden çıkarttı. Edinilen bilgilere göre, cep telefonu çekmeyen Keçili Köyünde, vatandaşlar eşi ve dostu ile görüşmek için kilometrelerce yürüyerek telefon ile haberleşiyor.

 

YARDIM İSTİYORLAR

Cep telefonu çekmeyen ve her gün telefon ile görüşmek isteyen köylüler bulundukları durumdan oldukça rahatsız. Gerekli yerler ile irtibata geçtiklerini ve başvuruda bulunduklarını ifade eden köylüler, cep telefonlarını yakma kararı aldı. Konu ile ilgili görüşlerini bildiren köylüler, teknoloji ve haberleşme çağında Keçili köyünün kapsama alanı dışında kaldığını ve yetkililerden yardım istediklerini belirttiler.

 

HABER: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu