Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kimyasal silah tespit edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ANADA’NA YAPILAN OTOPSİNİN SONUCU GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARTTI

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Suriye’nin İdlib kentinden Adana’ya getirilen 3 cesede yapılan otopsi sonucunda kimyasal silah kullanıldığının tespit edildiğini bildirdi.

 

OTOPSİ YAPILDI

Bakan Bozdağ, Kırıkkale’de gazetecilere yaptığı açıklamada, kimyasal silah saldırısının yapıldığı Suriye’nin İdlib kentinden Adana’ya getirilen cesetlerle ilgili otopsinin tamamlandığını belirtti. Otopside kimyasal silah kullanıldığının tespit edildiğini vurgulayan Bozdağ, şunları söyledi: “Adana’da, İdlib’ten getirilmiş olan 3 ceset üzerinde otopsi yapıldı. Otopsiye, Dünya Sağlık Örgütü temsilcisi ve Birleşmiş Milletler Kimyasal Silahları Yasaklama Organizasyonu temsilcileri ve adli tıp uzmanları katıldılar. Yapılan otopsi sonucunda kimyasal silah kullanıldığı tespit edildi. Adli tıp raporu, bunu çok açık bir şekilde ortaya koydu. Şu anda hem Dünya Sağlık Örgütü temsilcileri hem de Birleşmiş Milletler Kimyasal Silahları Yasaklama Organizasyonu temsilcilerinin olduğu bir çalışmayla bu otopsi tamamlanmış durumda. Esed’in kimyasal silah kullandığı, bu bilimsel incelemeyle de tespit edilmiş durumda.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x