Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kırıkkale Eğitim Sen kuruluş yıldönümünü kutladı

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi, 20 Şubat günü Kültür Merkezi Salonunda "Dostluk, Dayanışma ve Eğitim Sen’in Kuruluş Yıldönümü Kutlama Etkinliği" düzenledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi 20 Şubat günü Kültür Merkezi Salonunda Dostluk, Dayanışma ve Eğitim Sen’in Kuruluş Yıldönümünü Kutlama Etkinliği yapıldı. Salonun tıklım tıklım dolduğu gece, saat 19.45’te sendikamızın geçmişten bugüne sendikal haklar ve özgürlükler mücadelesinden kesitler yansıtılan sinevizyon gösterisiyle başladı.

ayse.jpg

ŞUBE BAŞKANI AYŞE AVCI, AÇILIŞ KONUŞMASI YAPTI

Daha sonra Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak konuştu. Irmak konuşmasında Eğitim Sen’in eğitim emekçilerinin haklarını koruma ve geliştirme mücadelesinde önemli kazanımlar olduğunu, laik ve bilimsel eğitimin kırmızı çizgimiz olduğunu, öğrencilerimiz için demokratik, laik, bilimsel, kamusal ve parasız eğitim için mücadeleyi sürdüreceklerini, Eğitim Enternasyoneli’ne ülkemizde eğitim alanında 40 kadar sendikadan sadece Eğitim Sen’in üyeliğe kabul edildiğini, bunun anlamının da sadece Eğitim Sen’in gerçek sendikacılık yaptığı anlamına geldiğini… söyledi.

GECE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Gecede, halk müziğinin özgün sesi Abdal Haluk Tolga İlhan ve Grubunun duygu ve coşku dolu türküleri yoğun ilgi gördü. Kitle konser sırasında türkülere eşlik etti, coşkuyla halaylar çektiler. Gecenin sonunda Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak ve Abdal Haluk Tolga İlhan’a bugünün anısına plaket verildi. Etkinliğe katılanlar, anlamlı, muhteşem, coşku dolu böyle bir gece hazırladıkları için Eğitim Sen’e, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Böyle kaliteli bir geceye ihtiyaçları olduğunu ve gelecekte yenilerinin düzenlenmesini istediler.F B I M G 1708532096621

thumbnail-11.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x