Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Kırıkkale Polisi Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yapılan aramalarda çok sayıda makaron, TAPDK bandrolü, etil alkol ve el yapımı içki ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tütün ve sigara kaçakçılığının deşifresine yönelik operasyon yaptı.

Ankara’dan Kırıkkale’ye kaçak tütün mamulleri taşıdığı değerlendirilen bir araç Yahşihan ilçesi hemzemin tren geçidi civarında durduruldu. Yapılan aramada 22 bin 80 adet doldurulmuş makaron ve 440 adet mükerrer kullanılmak üzere kesilmiş TAPDK bandrolü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ayrıca Kaçak/Sahte alkol ticaretinin deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda ise Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde bulunan aracın durumundan şüphelenilmesi üzerine araçta yapılan kontrollerde 20 litre etil alkol, 11.5 litre el yapımı alkollü içki ve 2.5 Cl anason elde geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu