Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale Şehitleri için tek yürek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Iğdır’da terör örgütünün yola döşediği mayının inflak etmesi sonucu şehit olan iki şehidi için Kırıkkaleliler meydanlara indi. Terör örgütü aleyhinde sloganlar atan binlerce Kırıkkaleli Cumhuriyet Meydanında toplanarak Şehitlerimiz için dua etti.
 
LANET OKUNDU
Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında ‘Şehide saygı, teröre lanet yürüyüşü’ sloganıyla 7’den 70’e genci, yaşlısı, kadını, erkeği yaklaşık 5 bin kişi toplanarak tek yumruk oldu. Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş, Zafer Caddesi, Bankalar Caddesi, Atatürk Bulvarı ve İstanbul Caddesi üzerinde devam ederek tekrar Cumhuriyet Meydanında son buldu. Burada, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu. Kuran-ı Kerim okunması ve şehitler için yapılan duaların ardından kalabalık teröre lanet okudular.
 
İKİNCİ KEZ YÜRÜDÜLER
MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer’in de destek verdiği yürüyüş, ikinci kez Zafer Caddesinden yürümeye başladı. Atatürk Bulvarından Merkez Askeri Karakola gitti. Burada Şehit olan askerler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan Kırıkkaleliler, İstasyon Caddesinden Cumhuriyet Meydanında bulunan İl Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Burada da Şehit Polisler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan Kırıkkaleliler olaysız olarak dağıldı.
 
KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI
Yahşihan ilçesinde ise yaklaşık bin kişi Kırıkkale-Ankara-Samsun ve Kayseri karayolunun Yahşihan Yenişehir kavşağında kesti. Grup saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşını okudu. Protesto sırasında karayolu yaklaşık 15 dakika ulaşıma kapandı. Çift yönlü olarak kapatılan yol nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Protestoya katılanlar PKK aleyhine slogan atarak, Abdullah Öcalan’ın asılmasını istediler.
 
OTOBÜSLER TAŞLANDI
Yürüyüşün bitmesinin ardından kimliği belirsiz yüzlerce kişi Otogara yürüdü. Otogarda ve Bağdat Köprüsünde Doğu ve Güneydoğu otobüslerinin yolunu kesen grup, önce terör örgütü aleyhinde sloganlar attı daha sonra ise otobüsleri taşladı. Saatlerce süren olaylarda maddi hasarlı kazalarda meydana gelirken, can kaybı ve yaralanan olmadı.
 
Kırıkkale Şehitleri için tek yürek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale Şehitleri için tek yürek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale Şehitleri için tek yürek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kırıkkale Şehitleri için tek yürek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu