Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırşehirspor hazırlıkları devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ki temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından alınan bir puanın ardından önümüzdeki hafta kendi evimizde oynanacakları Yeşil Kırşehirspor maçının hazırlıklarına hız vermeden devam ediyor.

 

LİDERLİK İÇİN SAVAŞACAGIZ

Kayseri deplasmanında aldığımız puanla avarajla 3’üncü sıraya yer alan temsilcimiz Türk Metal Kırıkkkalespor, önümüzdeki hafta kendi evimizde oynanacakları Yeşil Kırşehirspor maçına yoğun bir tempo içinde idmanlara başladı. Son yapılan idmanda Kayseri Yolspor maçında ki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapıldı.

 

HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor kalecisi Kadir Kürşat Duydu Gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Haftaya kendi evimizde Yeşil Kırşehirspor ile bir maçımız var ve bu maç için elimizden gelenin en iyisini yapıp hem taraftarı hem de yönetimi sevindirmek istiyoruz. Taraftarlar bize çok güveniyor bizde onları mahcup etmemek için Allah’ın izni ve çalışmalarımızla devam edip hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu