Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

KOM Şube Göz Açtırmıyor

Kırıkkale'de 2 ikamet ve araçta kurusıkı ve çalıntı tabanca, kaçak içki ve çok sayıda fişek ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 2 ikamet ve araçta kurusıkı ve çalıntı tabanca, kaçak içki ve çok sayıda fişek ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.

12,5 LİTRE KAÇAK İÇKİ

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Sulakyurt İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında H.D’nin ilçedeki evinde arama yaptı. Yapılan aramada, 3 kurusıkı tabanca, çok sayıda fişek, komando bıçağı, muşta, kaçak alkol yapımında kullanılan anason maddesi ve 12,5 litre kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

ÇALINTI TABANCA BULUNDU

Öte yandan, “ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet” suçunu önlemeye yönelik İ.D’nin kent merkezindeki ikametinde, Y.D’nin de aracında arama yapıldı. Ekipler, Çorum ve Ankara’da aranan çalıntı iki tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x