Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Köylüler 400 Koyun Bağışladı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası teyakkuza geçen Kırıkkale Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası teyakkuza geçen Kırıkkale Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tek Tek Toplanan Koyunlar Depremzedelere Ulaşacak

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası teyakkuza geçen Kırıkkale Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yardım konusunda büyük bir öz veri ile çalışan ekipler vatandaşlardan gelen yardımları ayrıştırma yaparak paketleme işlemi gerçekleştiriyor. Ekipler aynı zamana İlimizin farklı köylerinden bağış yapılan yaklaşık 400 koyunu deprem bölgesine göndermek üzere teslim aldı.

 

ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımları organize eden Kırıkkale Belediyesi AFAD iş birliği ile toplanan yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkaleli vatandaşların imkanları doğrultusunda az-çok demeden göndermek istedikleri yardımları alarak büyük bir gayret ile ayrıştırma- paketleme ve gönderme işlemini gerçekleştiriyor.

 

400 KOYUN DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI

Hayırsever vatandaşlar Kırıkkale’nin çeşitli köylerinde de yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Şehrin çeşitli köylerinden Belediye ile irtibata geçen vatandaşlar, kendi yetiştirdikleri, etin-sütünden faydalandıkları koyunları depremzedelere göndermek istediklerini belittiler. Belediye ekipleri titizlikle yardım yapmak isteyen tüm vatandaşların koyunlarını tek tek toplayarak deprem bölgesine göndermek üzere hazırlıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x