Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KTSO artık 5 yıldızlı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KTSO artık 5 yıldızlı

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 5 Yıldızlı Oda hizmet anlayışının kurumsallaşmış hali olan Akreditasyon Sistemi denetimini başarı ile tamamladı. Kırıkkale TSO yeni sistemle birlikte üyelerine 5 yıldızlı oda statüsünde hizmet verecek.

 

4 YILLIK STRATEJİK PLAN

Bağımsız belge veren bir kurum olan Türk Loydu Baş Denetçisi Engin Deniz tarafından 17 Ocak 2018 tarihinde 13 ana başlık altında yapılan denetimleri Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası sorunsuz şekilde tamamlayıp 13. Dönem Akredite Odalar arasında yerini aldı. TOBB tarafından belirlenen hizmet standartlarına uygunluğun değerlendirildiği denetlemeler sırasında konuşan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı “4 yıllık Stratejik Plan ile üyelerimizin ve Kırıkkale’nin gelişimine katkıda bulunacak faaliyetleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İlimize katma değer sağlayacak çalışmalar, yatırım ve istihdamı arttıracak hamleler, Akredite bir oda olmanın sorumluluğu ile kurumsal olarak devam edecektir. Akredite sürecinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kurumsallaşma yolunda başlatmış olduğumuz bu sürecin odamıza, üyelerimize ve Kırıkkale’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x