Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SağlıkYaşam

LÖSEV Tırı Kırıkkale’de Mutluluk Dağıttı!

LÖSEV, İyilikler Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 7 Mayıs tarihinde Kırıkkale’de bulunan LÖSEV Tırı kayıtlı Kırıkkale Aileleri ile Türk Telekom önünde buluşarak hasta ailelerine yardımları yerinde ulaştırdı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

LÖSEV, İyilikler Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 7 Mayıs tarihinde Kırıkkale’de bulunan LÖSEV Tırı kayıtlı Kırıkkale Aileleri ile Türk Telekom önünde buluşarak hasta ailelerine yardımları yerinde ulaştırdı.

Tüm Temel İhtiyaçları Karşılamak İçin

LÖSEV yetkilileri, lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin değerli olduğunu belirterek, ailelerinin % 82‘nin asgari ücret ve altında gelire sahip olduğunu açıkladı. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmesi ve hijyenik koşulları sağlaması gerektiğinin altını çizen yetkililer bu amaçla çocuklara, hastalara tüm temel ihtiyaçları karşılamak için LÖSEV İyilikler Tırının Kırıkkale’yi ziyaret ettiğini belirttiler. Türkiye’nin tüm bölgelerine yardım ulaştıran İyilikler Tırı, haftanın ilk gününde lösemili – kanserli çocuklar ve ailelerine giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak,  kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi bir lösemi hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyacını karşılayabilecek yardımları ile destekleri yerinde iletti.

KURU GIDADAN BİSİKLETE

LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Işılcan Yücedağ, “LÖSEV Türkiye’nin dört bir yanında ki kanser hastalarına ve ailelerine yardım görüyor. 20 yıldır bu zorlu mücadelede onlara destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik Tırı’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. Biz de bu etkinlikte hastalarımızı ve ailelerini bir arada ve yüzleri gülerken görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırıkkale’de ki ailelerimizin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra İyilikler Tırı yolculuğuna devam edecek. Bundan sonra ki durağımız ise Kayseri olacak. Ailelere ulaşmamızda desteği olan tüm bağışçı ve gönüllülerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.”dedi

İHTİYAÇLARINA GÖRE, GÖNÜLLERİNCE SEÇEBİLİYORLAR

Anadolu yollarında, en uzak şehirlerden en uzak köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı proje yıl boyunca devam ediyor. LÖSEV Yardım Tırı ’nda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor.  Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebiliyor. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri şeyleri seçme fırsatını yakalıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x