Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Mavi liste 23, beyaz liste 11 meclis üyesi çıkarttı

İş dünyasının merakla beklediği Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının olağan genel kurulu gerçekleşti. Yapılan genel kurulda mevcut Başkan Ahmet Varlı’nın liderliğindeki Mavi liste 23 meclis üyesi kazanırken, başkan adaylarından Emrah Doğan’ın yer aldığı Beyaz liste 11 meclis üyesi kazandı. Bu seçim sonucuyla birlikte mevcut başkan Ahmet Varlı güven tazeledi. Başkan Varlı seçimin kaybedeni olmadığını kazananın Kırıkkale olduğunu söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İş dünyasının merakla beklediği Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının olağan genel kurulu gerçekleşti. Yapılan genel kurulda mevcut Başkan Ahmet Varlı’nın liderliğindeki Mavi liste 23 meclis üyesi kazanırken, başkan adaylarından Emrah Doğan’ın yer aldığı Beyaz liste 11 meclis üyesi kazandı. Bu seçim sonucuyla birlikte mevcut başkan Ahmet Varlı güven tazeledi. Başkan Varlı seçimin kaybedeni olmadığını kazananın Kırıkkale olduğunu söyledi.

KAZANAN TARAF MAVİ LİSTE

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri yapıldı. Seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Varlı’nın mavi listesi ve Başkan adayı Emrah Doğan’ın beyaz listesi olmak üzere iki aday yarıştı. Sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi gün boyu devam etti. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oy sayımına geçildi. 34 meclis üyesinin belirlendiği seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Varlı’nın liderliğindeki mavi liste 23 meclis üyeliği, başkan adayı Doğan’ın başını çektiği beyaz liste 11 meclis üyeliği kazandı. Seçimin kazanan tarafı mevcut TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı liderliğindeki Mavi Liste oldu.

ZOR BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Başkan Ahmet Varlı meclis üyeleriyle birlikte bir basın açıklamasında bulundu. Seçimin kaybedenin olmadığını, kazananın Kırıkkale olduğuna vurgu yapan Başkan Varlı “Zor bir seçim süreci geçirdik. Bunu samimiyetle söylüyorum bu seçimin kaybedeni yok, kazananı Kırıkkale olmuştur. Ama burada yedi düvele karşı mücadele ettiğimizi gördük herkesin canı sağ olsun. Yanımızda görünüp arkamızdan bizi uçurumdan itmeye çalışanları da görmüş olduk, bu da bize ders oldu. Bundan sonra daha çok dikkatli olacağız. Biz 34 meclis üyesi hedefiyle yola çıktık. Bu süreçte bizimle omuz omuza mücadele eden, bugün itibariyle meclis üyesi seçilemeyen yol arkadaşlarımızı da kutluyorum, onlarda gerçekten çok güzel bir mücadele örneği sergilediler. Onlara da teşekkür ediyorum, hep beraber olacağız” diye onuştu.

MEMLEKETİMİZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Başkan Varlı “Bir kez daha ifade ediyorum bu seçimin kazananı Kırıkkale’dir. Siyasette de sivil toplum örgütlerinde de bu bölgecilik kılıcını kimse kullanmasın. Biz memleketimiz için yola çıktık. İnşallah yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçime aday olarak katılan ve seçmen olarak oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Katılım oranının çok yüksek olduğu seçim sonucunun ilimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

ADALETLİ, SAYGI VE SEVGİ İÇERİSİNDE BİR SEÇİM OLDU

Başkan adayı Emrah Doğan ise yaptığı açıklamasında “Bugün itibari ile yapılmış olan seçimlerimizde bizlere desteklerini veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır ve bir kazananı olacaktır. Kendi gruplarımdan seçilen ve karşı gruplardan seçilen Meclis üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor. Benimle yol arkadaşlığı yapan kardeşlerime, ağabeylerime herşey için çok teşekkür ediyorum. Şunun bilinmesi isterim ki adaletli, saygı ve sevgi içerisinde bir seçim geçirmiş bulunuyoruz. Herkese teşekkür ediyor, haklarınızı helal etmenizi istiyorum” dedi.

İŞTE 34 KİŞİLİK YENİ TSO MECLİSİ

Mavi Listeden 23 Beyaz Listeden 11 adayın seçildiği seçim sonuçlarına göre meclis asil üyeliğine 1. Grup; Bilal Demircan, Rabiye Özaydın, Hasan Taşoğlu (Mavi Liste). 2. Grup; Nizamettin Ayyıldız, Ali Dolu, Murat Kaya (Mavi Liste). 3. Grup; Tevfik Güney, Cemil Yıldırım (Mavi Liste), 4.Grup; Ömer Akçelik, Savaş Geyik, Emre Baştuğ (Mavi Liste), 5. Grup; Aydın Önder (Mavi Liste) Selçuk Güventürk (Beyaz Liste). 6. Grup; Emrah Doğan, Yıldırım Çiçek, Aykut Uslu (Beyaz Liste). 7.Grup; Mustafa Karışmaz, Emre Yıldırım (Mavi Liste), 8. Grup; Hakan Şahin, Melek Sultan Tufan (Mavi Liste). 9. Grup; Hakan Demirel, Bülent Yıldırım, Esra Altundağ (Mavi Liste), 10. Grup; Adil Saçal, İdris Aslan (Beyaz Liste). 11. Grup; Muzaffer İlhan, Cihat Mencet, Murat Akyurt (Mavi Liste), 13. Grup; Ahmet Ereli, Levent Yıldız, Celal Kaplan (Beyaz Liste). 14. Grup; Ahmet Varlı (Mavi Liste), Ferhat Baştuğ, Furkan Demirbaş (Beyaz Liste) seçildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x