Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Mehmet Yılmazer Ankara’dan Aday Adayı

Kırıkkale eski Milletvekili Murat Yılmazer'in oğlu Mehmet Yılmazer Ankara' dan AK Parti Milletvekili aday adayı oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale eski Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu Mehmet Yılmazer Ankara’ dan AK Parti Milletvekili aday adayı oldu.

Yılmazer yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Bugün sizlere Ankara 3.Bölgesi için Milletvekili aday adaylığımı duyurmaktan çok mutluyum. Siyasi hayatım boyunca, yaptığım görevlerde şahsıma destek veren başta İl Başkan’ıma ve İl Başkan Yardımcılarımıza ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize ve İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine ve siyasi büyüklerime ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine bu dönemde desteklerini esirgemeyen başta AK Parti Grup Başkan Vekilimiz, ABB Meclis Başkan Vekilimiz ve tüm Belediye Başkanlarımıza, ABB Büyükşehir Meclis Üyelerimize, İlçe Belediye Meclis Üyelerimize, ayrıca  İl Başkan Yardımcılığı görevimde şahsıma destek olan yerel yönetimler başkan yardımcılarıma ve bu dönemde benden desteğini hiç esirgemeyen Muhammed Ali Aydemir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kendime güvenerek, ülkemizin ve milletimizin refahının artırılması için, Ak Parti’nin Ankara 3.Bölgesi için aday adayı olmaya karar verdim. Yıllardır milletimin çıkarlarını önceleyen, işimde partimde dürüstlük, hizmet, fedakarlık, cömertlik ve çalışkanlık gibi güzel değerleri temel alarak, halkımıza hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Partimin ve milletimin her zaman yanındayım ve yanında olmaya devam edeceğim. Ankara 3. Bölgesi’ndeki ve tüm Ankara’daki herkese sahip çıkacağım ve onların parlamentoda güçlü bir sesi olmaya şimdiden söz veriyorum. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım.

Bu yolda gerek tüm Ankara İl ve İlçe Başkanlıklarımızın , İl Kadın Kolları ve İl Gençlik kollarımızın desteğini bekliyorum.

Çocukluğumdan bu yana siyasette bu ülkeye katkı sunmamı benden bekleyen başta rahmetli babama, anneme, eşime ve tüm aileme, beni bu ülkeye sevdalı bir kişi olarak yetiştiren tüm öğretmenlerime de teşekkürü bir borç biliyorum. Ülkemizin bölgesinde ve dünyada güçlü bir ülke olarak ilelebet payidar yaşamasına katkıda bulunacak olmaktan büyük bir bahtiyarlık yaşayacağımı belirtmek isterim.

Bu arada Ankara’daki Kırıkkaleli hemşerilerime ve Kırıkkale de bir dönem siyaset ile iştigal ettiğimde şahsıma desteğini esirgemeyen dostlarıma da ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Evet Kırıkkale’yi de Ankara’da temsil eden bir evlatları olarak onların da yürekten desteklerini talep ediyorum.

Bu hafta içi yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevimden ve Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliğimden aday adayı olmak için resmî olarak istifa edeceğim. Siyaseten yeni bir yola çıkıyorum. Rabbimden bu kararımın başta ülkemize, şehrimize ve AK Partimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x