Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Memleket Partisi Seçime Hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memleket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı görevine Ali Akkoyun atandı. Göreve gelir gelmez kolları sıvayan çiçeği burnundaki Başkan Akkoyun, Kırıkkale’den Milletvekili adaylarını belirleyerek, kamuoyuna tanıttı.

Memleket Partisi 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında ülke genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale İl Başkanı Ali Akkoyun ve milletvekili adayları Kaan Özçam, Mustafa Necati Altınok ve Kübra Yaman ile iftarda yerel ve ulusal basın mensupları bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Başkanı Akkoyun, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bunun içinde bize ideolojileri en yakın ve düzgün olan genel başkanımız Muharrem İnce ile görüştük ve teşkilatlanma çalışmalarımızı oluşturduk. 5 kişiyle başlamış olduğumuz bu yolda 1 ay geçmeden şuanda yaklaşık 500 kişiye ulaştık. Bizler çok mücadele verdik. İl binamızın kurulması, yönetimin oluşması gibi çalışmalar ve seçime çok az bir süre kalmışken hızlı şekilde çalıştık.

Biz hepsinin üzerinden gelmeyi başardık sadece ilçelerin yönetimi kaldı en kısa sürede onları da kuracağız. 1 aylık süreçte şehrimizin her noktasını gezdik. Çok şükür alnımız ak, başımız dik gezebiliyoruz. Karşıt görüşlerde olan insanlar dahi olsan genel başkanımız Muharrem İnce’nin dik duruşundan dolayı saygıyla bakıyorlar. Bizlerde aynı yolda yürümeyi hedefliyoruz. Memleketimiz için her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi. Haber: Arzu Kayır

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x