Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Merkez ‘acil’ kapanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Devlet Hastanesi (Eski SSK Hastanesi) Acil Servisi ve Yataklı Tedavi Servisi Yüksek İhtisas Hastanesi’ne taşınıyor. Vatandaş ise acil servis yoğunluğunun artacağını düşünen vatandaş ise tepkili.

8 NİSAN’DAN İTİBAREN

Yüksek İhtisas Hastanesi ek binasının hizmete açılmasının ardından hastanelerin revizyonu sürüyor. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ve acil servisinin kapanmasının ardından sıra Kırıkkale Devlet Hastanesi’ne geldi. Hastane binasına asılan duyuruda 8 Nisan Salı saat 17.00 itibariyle acil servis ve yataklı tedavi servisinin Yüksek İhtisas Hastanesi’ne taşınacağı bildirildi.

YOĞUNLUK 2 KAT ARTACAK

Asılan duyuruda Kırıkkale Devlet Hastanesi’nin poliklinik hizmetlerini sürdüreceği ancak acil servis ve yataklı tedavi servisinin kapanacağı yer aldı. Özellikle acil servisin kapatılacak olması tartışmalara neden oldu. Gazetemize elektronik posta ve telefonla ulaşan vatandaşlar acil servislerdeki yoğunluğun 2 kat artacağını, ulaşımın zorlaşacağını ve vatandaşların merkezdeki özel hastanelerin acil servislerine gitmeye mecbur kalacağını dile getirdiler.

GENEL SEKRETERLİĞE TEPKİ

Daha önce acil servislerdeki yoğunluk gündeme getirilmiş, ancak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden konu ile ilgili açıklama yapılmamıştı. Acil servislerde tek doktorun bulunması konusunda sürekli eleştirilen Genel Sekreterliğin bu konuda iyileştirme yapmadan, merkezdeki acil servisin kapatılma kararı alması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Kırıkkale'li
Kırıkkale'li
5 Nisan 2014 20:45

Az bile yapmışlar..Aslında Kırıkkale’deki tüm hastaneler kapatılmalı…Herkesin işi ne Ankara’daki hastanelere gitsin…Böyle halka, böyle hizmet yakışır …Ben lafa değil icrata bakarım..

m.yılmaz
m.yılmaz
5 Nisan 2014 10:40

bir ayrıntıyı acıklamak isterım devlet hast. acilde 3 doktor görev yapmaktadır fakat dr lar kendı aralarında mesai paylaşımı yaptıkları için tek dr gibi görüntü olmaktatdır biri çalışırken 2 si ya yatıyor yada dışarda dır kesin

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu