Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP Belediye Başkan Adayını Belirliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP ADAYINI BELİRLİYOR
Bir önceki yerel seçimlerde adaylarını yaklaşık 1 buçuk yıl önce belirleyen MHP yine benzer bir uygulamaya imza atacak. MHP’nin Kurban Bayramı sonrası aday belirleme çalışmalarına başlayacağı ifade edildi.

SÜREÇ BAŞLIYOR
MHP’de 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin süreç başlıyor. Parti henüz resmi bir çalışma başlatmamış olsa da teşkilat ve adaylar bazında çalışmalarını sürdürüyor. 2014 yerel seçimlerinde yaklaşık bir buçuk yıl önce adaylarını belirleyen ve çalışmaları başlatan MHP, bu seçimde de ilk olarak aday belirleme çalışmalarına yoğunlaştı.

İTTİFAK YOK
Parti bayramda da çalışacak. MHP, adaylarla ilgili teşkilat ve Genel Merkez yoklamasının yanı sıra kamuoyu yoklamaları da yaptıracak. Kurban Bayramı’nda da yerel seçime hazırlık çalışmalarına devam edecek parti, bayramın ardından seçim için start verecek. 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, seçmenin karşısına AK Parti ile kurduğu “Cumhur İttifakı” ile çıkan MHP, yerel seçimde herhangi bir ittifak yapmayacak. Seçime tek başına girecek şekilde hazırlanan MHP, seçimde AK Parti ile sadece “gönül ittifakı” yapacak ve ortak aday çıkarmayacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x