Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Milletvekili Adayı Önal Hastane Ziyareti Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne giderek hastalara “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne giderek hastalara “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Karanfillerle Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne giden CHP Milletvekili Adayı Ahmet Önal, yatan hastaları tek tek ziyaret ettiler. Hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Önal hasta yakınlarının şikayetlerini de dinledi.

CHP Adayı Ahmet Önal hastanede karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenerek yanında getirdiği karanfillerden hediye etti.

Önal, “Biz zaten Kırıkkale’de yaşıyoruz, Kırıkkale’yi de biliyoruz, Kırıkkale’nin sıkıntısını da sorununu da, sağlığını da biliyoruz. Önümüzdeki süreçte bu göreve getirildiğimizde ve bu sorunları ele alarak halkımıza her alanda yaptığımız hizmeti sağlık alanında da ilerleteceğiz ve vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını kendi sorunumuz, kendi sıkıntımız gibi göreceğiz” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x