Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Millî Eğitim Müdürü Okullardan Çıkmıyor

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, okulun üretim atölyelerini de inceleyen Aydın, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve atölyelerdeki uygulamalı eğitimleri yakından inceledi.

Aydın, öğrencilerle de birebir görüşmeler gerçekleştirerek onların eğitim süreci ve gelecek planları hakkında bilgi edindi. Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde, mesleki becerilerin yanı sıra genel olarak eğitim sistemine ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Ziyaret sırasında, okulun teknik ve mesleki eğitim programlarına yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren Aydın, öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda destekleyici önlemleri de aldıklarını kaydetti.
Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi ve öğretmenleri ise Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x