Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

Muhammet Ali Tekinay, seçim çalışmalarına devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 7’den 70’e herkesten destek isteyen Tekinay, adeta vatandaşların kapısını aşındırarak seçimler kapsamında destek topluyor.

HERKESTEN DESTEK İSTİYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, ekip ve parti yönetimiyle birlikte saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Esnaf, kamu kurumları ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Tekinay, “Aşağımahmutlar Araç muayene istasyonunu ziyaret ettik. Çalışan hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza kolaylıklar diledik. Kıymetli Müdürüme misafirperverliği için teşekkür ederim. İl Özel İdaresinde çalışan hemşehrilerimize işlerinde kolaylıklar diledik” dedi.

KIRIKKALE KABUĞUNU KIRACAK

Projelerini vatandaşlara anlatan Tekinay, “Bizler bu memlekette herkese kol, kanat germek için bu yola çıkıyoruz. Bizler bu şehirde yaşayan herkese sahip çıkmaya geliyoruz. Kırıkkale garibanların şehri. Bizler bu şehirde garibanların neye ihtiyacı varsa onları bilerek bu yola çıktık. Yapacağımız projeler Kırıkkale’ye büyük değerler katacak. İnşallah Kırıkkale’nin kabuğunun kırılması için elimizden gelen bütün mücadeleyi sergileyeceğiz. Kırıkkale’ye gerçekten çok büyük değer katacak projelerimiz var” şeklinde konuştu.

İNŞALLAH SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Soğuk havada vatandaşlarla sohbet ederek gönülleri ısıtan Tekinay, Kırıkkale için yapacakları çalışmaları ve projelerini anlatıyor. Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak başarı göstereceklerini ve seçimi kazanacaklarını vurgulayan Tekinay, “İnşallah projelerimizle birlikte Kırıkkale’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışma sergileyeceğiz” dedi. Kırıkkale’nin İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirleri arasında yer aldığına vurgu yapan Tekinay, “Şehrimize kazandıracağımız projelerle birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Kırıkkale’nin hak ettiği yerlere gelmesi ve bu konuda projelerimizle geliyoruz. ” ifadesinde bulundu.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu