Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Muhasebeciler İçin bilgilendirme toplantısı

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Edm Bilişim birlikte E-Fatura ve E-Bordro uygulamalarını ve yeni regülasyonlar hakkında bilgiler vererek, Mali Müşavirlerin sorularını cevapladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Edm Bilişim birlikte E-Fatura ve E-Bordro uygulamalarını ve yeni regülasyonlar hakkında bilgiler vererek, Mali Müşavirlerin sorularını cevapladı.

GÜZEL PROGRAM OLDU

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı, yapılan programların devam edeceğini belirterek, “Güzel bir çalışmaya imza attık. Sağ olsunlar meslektaşlarım beni kırmayarak, programa katıldı. Hepisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu ve buna benzer çalışmalarımızın yanında sosyal aktivitelerimze devam edeceğiz.”dedi. Edm Kırıkkale Bayii Emre Altıner, katılımcılara teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı. Edm Bilişim Bölge Müdürü Nisam Sert ise E-Fatura ve E-Bordro hakkında bilgi aktardı. Edm Merkezi ile canlı yayına geçerek şirket hakkında bilgiler verdi.

BİLGİ VERDİ

Edm Bilişim Bölge Müdürü Nisam Sert, 450+ ERP ve muhasebe programı ile anlaşmalı olan EDM ayrıcalığıyla ERP sistemi ve muhasebe programı içinden oluşturduğunuz faturalar, irsaliyeler, makbuzlar ve biletler otomatik olarak muhatabına gönderilir. Gelen faturalarınız ise ERP ve Muhasebe Programınızın cari ve stoklarına otomatik işlenerek müşavirinizin programına otomatik olarak aktarılır. EDM, aylık sabit, yıllık sabit, güncelleme, kota aşımı gibi her ne ad altında olursa olsun etik olmayan aldatıcı ve gizli tarifeler uygulamaz! Kalan kontörünüz ay sonu ve yıl sonu gibi bahanelerle yanmaz, 5 yıl boyunca devreder. e-Fatura portal aktivasyonları ücretsizdir. Siz, e-Dönüşüm için EDM ile çalışmaya karar verdikten sonra gereken tüm işlemler, EDM saha temsilciniz tarafından eksiksiz yerine getirilir. Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ve Elektronik İmza servisleri (e-imza) ve bu servislere dayalı verilen Elektronik Bordro, Ücret Pusulası ve Zaman Çizelgesi, Elektronik Mutabakat, Elektronik Tebligat, Elektronik İhtar hizmetleri için de tüm başvuru, aktivasyon, kurulum ve eğitim işlemleri EDM saha temsilciniz tarafından kendi yerinizde uygulanır. e-Faturalarınız, e-İrsaliyeleriniz, e-Defterleriniz, e-Makbuzlarınız, e-Biletleriniz, bordrolarınız, ücret pusulalarınız, zaman çizelgeleriniz, tebligatlarınız, ihtarlarınız ve mutabakatlarınız EDM sistemlerinde 10 yıl boyunca 4 yedeklemeli ve 3DS şifreleme teknolojisiyle en güvenli şekilde saklanır. Faturalarınıza dilediğiniz an çevrimiçi erişebilir, tek tek ya da toplu olarak tekrar gönderme, görüntüleme ve PDF baskı alma gibi işlemleri yapabilirsiniz! Türkiye’nin her ili ve ilçesinde sizlere özel atanan satış ve servis saha temsilciliğinin yanı sıra, EDM merkezde, 7/24 arayabileceğiniz bir asıl bir de yedek olmak üzere tüm e-Dönüşüm hizmetlerinde uzman müşteri temsilciniz bulunmaktadır. Dilediğiniz zaman temsilcilerinize cep telefonu ve e-Postayla ulaşarak anında hizmet alır, hatta gece ve resmi tatiller dahil, bu iletişim noktaları üzerinden teknik nöbet merkezimize otomatik aktarılırsınız. EDM, Türkiye’nin tüm internet tarayıcıları ve yazılımlarıyla java bağımsız çalışabilen, Devlet Elektronik Yazışma Protokolü ile tam uyumlu olan ilk ve tek teknolojisine sahiptir. EDM hizmetleri; depo arşivi, süreç yönetimi, toplu fatura tekrarlama, tam metin arama, akıllı VKN kontrolü, tek platformdan tüm bağlı mükellefleri/servisleri yönetme, grup şirket ve şube yönetimi gibi yüzlerce yeteneği ile üstün özellikli ve kullanıcı dostudur.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x