Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Namaz kılan çocuklar ödüllendirildi

"Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan çocuklar ödüllendirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında ara tatil döneminde camide cemaatle namaza katılan çocuklar ödüllendirildi.

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından İl merkezindeki mahalle camilerinde düzenlenen proje kapsamında Aziziye Camii’nde dereceye giren öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle verildi.

haber-271696.jpg

Cuma namazından sonra camii cemaatinin ve öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleştiren hediye töreninde çocuklar coşkulu anlar yaşadı. Programa katılan ve öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ” Bu kış günlerinde soğuk havaya rağmen Projeye katılım sağlayan öğrencilerimize, onlara destek olan ailelerimize, projenin uygulamasında büyük bir emek harcayan din görevlilerimiz Cengiz Çelik ile Hüseyin Kökver, hocalarımıza ve maddi manevi katkı sunan cemaatimize çok teşekkür ederim. ” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x