Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Öğretmenevi neden sahipsiz?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de öğretmenler dışında da protokolün dinlenme ve nezih bir ortamda çay kahve keyfi yapma mekânı olan Öğretmenevi, son zamanlarda sahipsiz ve pejmürde haliyle acınası bir manzara sergiliyor.

 

EN BÜYÜK SIKINTI TEMİZLİK

Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte, iftar sonrası nezih bir ortamda ailesi ya da arkadaşlarıyla çay keyfi yapmak ya da oyun oynamak üzere Öğretmenevi’ni tercih edenler büyük hayal kırıklığına uğruyor. Tüm masaların dolu olmasına rağmen iki garsonla servis yapılan Kırıkkale Öğretmenevi’nde konukların en büyük sıkıntısı ise temizlik.

 

ADETA TERKEDİLMİŞ BİR HARABE GÖRÜNTÜSÜNDE

Kirli masaların üzerine eşyalarını bırakmaktan imtina ettiklerini belirten ve Öğretmenevi’nin sürekli müşterisi olduğunu ifade eden bir emekli öğretmen, “Kıraathane alışkanlığım yok, çay ocakları ise kalabalık ve gürültülü. Malum, öğretmen emeklisi olunca, eski alışkanlığımız olan Öğretmenevi’ni tercih ediyoruz. Ancak ne yazık ki, Öğretmenevimiz adeta terkedilmiş bir harabe görüntüsünde.”

 

BEŞ KEZ İSTEMEDEN ÇAY GELMİYOR

“Garsonlar kendi cumhuriyetlerini kurmuş, lakaytlıkta zirve yapmışlar. En az beş kez istemeden çay gelmiyor. O da buz gibi, içilesi yok. Masalar leş gibi. Yanımızda peçete ya da ıslak mendilimiz varsa temizliyoruz, yoksa gömleğimiz toz bezi görevi görüyor. Temizlik deseniz hak getire.”

 

SORUNLARLA İLGİLENEN YOK!

“Tuvaletler leş gibi. Ne bir kâğıt havlu ne de tuvalet kâğıdı. Yerler adeta çamur. Müdüre ulaşmak ise mucize. Müdürün kim olduğunu bilen de yok. Şansınız varsa nöbetçi müdür yardımcısına ulaşır, şikâyetlerinizi bildirirsiniz. Onun vereceği cevap da belli: ‘Tamam hocam, hemen çalışanlarla konuşup halledeceğim.’ Fakat bu güne kadar halledilen bir şey görmedim?” şeklinde şikâyetlerini dile getirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu