Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Olimpik yüzme havuzu bakıma alındı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, olimpik yüzme havuzunun bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 7 ay boyunca hizmet veremeyeceğini bildirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, olimpik yüzme havuzunun bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 7 ay boyunca hizmet veremeyeceğini bildirildi.

GENİŞ ÇAPLI TADİLAT YAPILACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Olimpik Yüzme Havuzu Şubat 2019 tarihinden itibaren, tadilat nedeniyle kullanıma kapatılacaktır. Giderek artan kullanıcı sayısı ve günün her saatine seans kullanım yoğunluğu nedeniyle, havuzumuzun daha kaliteli ve sağlıklı şartlarda hizmet verebilmesi için zorunluluk haline gelen tadilat çalışmaları kapsamında başta güçlendirme, yalıtım, su ve havalandırma tesisatları olmak üzere birçok yenileme çalışmaları yapılacaktır. Havuzumuzda 7 ay sürmesi planlanan geniş çaplı bakım çalışmaları; perde beton ve havuz tabanında su yalıtımı, iç seramiklerin yenilenmesi, su depolarının yalıtımlarının yenilenmesi, bina dış perde ve kaldırım altı su yalıtımı ve yeni kaldırımın yapılması, betonarme yağmur su kanalı, gider sisteminin yenilenmesi, bina giriş merdivenlerinde kaymazlığın sağlanması çalışmalarını içermektedir. Havuzumuzun bakım çalışmaları nedeniyle geçici bir süreliğine hizmet veremeyecek olmasından dolayı, göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x