Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÖNERİ’YORUM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra FETÖ bünyesinde ki okullara bir bir el konuldu. El konulan okullar, alınan bilgilere göre Milli Eğitim bünyesine katılacak. Haber71 Gazetesi olarak el konulan okullara Şehitlerimizin isimlerinin verilmesini öneriyoruz.
OKULLAR İHTİYACA GÖRE HİZMET EDECEK
El konulan FETÖ okullar ihtiyaca göre ilkokul, ortaokul ve lise olarak hizmet verecek. Bulundukları mahallelerde ki ihtiyacı kapatması beklenen okulların isimlerinin de değişeceği gündemde.
ŞEHİTLERİN ADI VERİLSİN
Haber71 Gazetesi olarak Vali, Milli Eğitim Müdürü ve tüm Siyasilere bir çağrıda bulunuyoruz. El konulan FETÖ okullarına 15 Temmuz Darbe girişiminde Şehit olmuş Kırıkkaleli hemşerilerimizin adlarının verilmesini istiyoruz. 15 Temmuz gecesi Şehadet Mertebesine ulaşan Kahramanlarımız Aydın Çopur, Volkan Canöz, Hakan Yorulmaz ve Volkan Pilavcı’nın adlarının verilerek isimlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere bu kara gecenin unutturulmamasının sağlanması gerektiğini düşünüyoruz.
DARBECİLERE TOKAT ATALIM
FETÖ teröristlerinin devşirme yaptığı ve başarılı öğrencileri alarak yıllarca başarıyı kendilerinin getirdiğini göstererek cemaat topladığı okulların önemini hepimiz biliyoruz. Bu okullar FETÖye finans sağlarken ayrıca, eğitimci bir kimlik kazanmalarını sağlıyor. 15 Temmuz gecesi görüldü ki bunlar silahlı terör örgütü. O gece bedenlerini Vatanlarına feda eden ve Şahadet Şerbetini içen kahramanlarımızın isimlerinin verilerek FRTÖcülere bir tokat atmış olacağız. Umarız yetkililer bu sese kulak verir ve Şehitlerimizin aziz hatıraları eğitim kurumlarında hayat bulur.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x