Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Orgeneral Arif Çetin Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Kırıkkale’de düzenlenen aşure etkinliğine Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de çatıldı.

HABER: TAHİR ERDEM 

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada, “Her yıl Muharrem Ayı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediyemiz geleneğini, bu yılda sürdürdü. Bu yıl farklı olarak misafirimiz olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya aşure dağıtımında eşlik etti. Bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelen Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin’i Belediyemizde Başkanımız Mehmet Saygılı ağırladı. Başkanımız Mehmet Saygılı ile bir süre sohbet eden Orgeneral Arif Çetin birlikte Çarşı Camiinde Cuma Namazını eda ettikten sonra vatandaşlara ve cemaate belediyemizin aşure ikramında bulundu. Başkanımız Mehmet Saygılı, Muharrem Ayı’nda aşure geleneğinin devam ettiğini belirterek “Öncelikle Vatandaşlarımızın Muharrem Ayını bir kez daha kutluyorum. Kırıkkale Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden buyana yıllardır devam ettiğimiz aşure geleneğimizi bu yıl da sürdürdük. Aşure demek bolluk, bereket ve kardeşlik demek. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.

Açıklamada ayrıca, “Bu yıl aşure dağıtım programımıza bir takım ziyaretler için Kırıkkale’de bulunan Jandarma Genel Komutanımız  Orgeneral Arif Çetin paşamız da katılarak cemaate ikramda bulundu. Ayrıca Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu, Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ve AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı da programa katılım sağladılar.

Belediyemizin aşuresinden tadan vatandaşlar ise, “Kırıkkale Belediyemiz tarafından her yıl Muharrem ayında dağıtılan bereket, paylaşım ve hoşgörünün sembolü olan aşurede yedik. Her yıl olduğu gibi bu yılda aşure çok güzel yapılmış. Böyle bir etkinliği her yıl bizlere sunan Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu